Recrutare voluntari: Campania “De Florii, Flori pentru Copii” (11-12 aprilie 2020) – ediția XVII

A.C.T.O.R. organizează în weekend-ul 11-12 aprilie campania de strângere de fonduri “De Florii, flori pentru copii”

flowers1

 

Căutăm voluntari care să se implice în procesul de colectare a donațiilor pentru spitalele și centrele cu care A.C.T.O.R. colaborează prin programe interculturale de animație clinică.

Este al 17-lea an în care se desfășoară “De Florii, flori pentru copii”, o campanie extrem de simplă și eficientă care ajută copiii internați în: Grigore Alexandrescu, Budimex, Lacul Bucura, Centrul de Recuperare Nicolae Robănescu, dar și din localitatea Brădet.

În fiecare an pliem o mulțime de trandafiri din șervețele colorate pe care mai apoi îi oferim de Florii pentru a încuraja oamenii să doneze. Există locații multiple în care se poate desfășura strângerea de fonduri însă sunt întotdeauna în apropierea bisericilor din București (ex anul trecut: Gorgani, Cașin, Biserica Icoanei, Biserica Rusă, Biserica Sf. Anton, Biserica Sf. Nicolae, Biserica Radu Vodă, Biserica Acoperământul Maicii Domnului, Biserica Pogorârea Sfântului Duh).

 

Avem nevoie de tine! Înscrie-te completând acest formular Google: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSflr7fje6GhCybdehFIJAKKHEBY9vTSmCUu_MdO2Tqu4-27gQ/viewform?usp=sf_link.

Dacă ai nelămuriri ne poți scrie pe mail – actorgointerational@gmail.com sau pe Facebook – https://www.facebook.com/actorromania/

 

Cei care vor să ni se alăture în cele două zile ale campaniei vor primi diplome acreditate de participare la o acțiune umanitară din partea Asociației Culturale pentru Teatru și Origami din România.

flowers2

Program: 

 11 aprilie – orele 9:00-14:00 – Etapa de Pregătire la Facultatea de Arhitectură

În prima zi a campaniei se vor face pregătiri pentru momentul efectiv de strângere de fonduri: introducere în misiunea campaniei, procedura de donații, organizarea florilor, delegarea echipelor și a liderilor, stabilirea locațiilor, simulare de situații ce pot apărea în timpur strângerii de fonduri, teambuilding cu echipa de vountari români și voluntari europeni.

12 aprilie – orele 9:00-15:00 – Etapa de Strângere de Fonduri la biserici din București

În cea de-a doua zi vom porni de la Arhitectură încărcați (~ ora 10:00 plecarea) cu flori către locațiile stabilite pentru campania propriu-zisă; după ce vor fi oferite florile și strânse donațiile ne vom întoarce la Arhitectură pentru numărarea banilor și decernarea diplomelor.

ESC LOGO32087069_1807798322575773_1684127590966624256_nsolid.a.i.r.-logo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s