Conferința de presă pentru prezentarea proiectului ”Here There”

IMG_9630A.C.T.O.R. va invită la  conferința de presă pentru prezentarea proiectului ”Here There” și implicit al programului susținut de acesta -numit ”Aici Acolo”.

Invitația poate fi descărcată aici:

HT conferinta de presa 10 iunie 2014 anunt

Proiectul ”Here There” este organizat de A.C.T.O.R. în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale și Casa Corpului Didactic București, fiind finanțat prin Programul Tineret în Acțiune, gestionat de Agenția Executiva pentru Audiovizual și Cultură.

El a oferit oportunitatea ca 23 de tineri din 20 de țări europene, dar și din America, Africa și Asia să aibă o experiență de voluntariat dedicându-se ideii de promovare a diversității culturale copiilor și tinerilor din România, Franța, Italia și Peru, susținând astfel ideea unitate în diversitate, promovând toleranța și antixenofobia.  Durata sa este de doi ani, timp în care peste 7000 de beneficiari de toate vârstele au descoperit participând la activități beneficiile și oportunitățile pe care implicarea voluntară le aduce cu sine.

Conferința de presă va avea loc în 10 iunie 2014 orele 14,00 la Reprezentanța Comisiei Europene la București- Spatiul Public European.

Informații suplimentare, imagini, filme și articole despre proiect pot fi găsite pe:

https://www.facebook.com/pages/Here-There-by-ACTOR/391989100938672

http://heretherebyactor.wordpress.com
EU_flag_yia_RO-01

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s