Festivalul AICI ACOLO/2019- UN NOU CONCEPT

Lansam Anuntul pentru participarea pentru “Festivalul Aici Acolo 2019”, care este deschis si celor din provincie ca si celor din Bucuresti! Am creat un Ghid si un Regulament de participare , pe care va rugam sa il parcurgeti cu multa atentie inainte de a va apuca sa completati formularul acesta: https://goo.gl/forms/YfDmw2932eOacwKl2.

FESTIVALUL AICI ACOLO

Editia 2019- Un nou concept

Festivalul Aici Acolo a fost organizat din 2009 an de an, in fiecare zi de 9 Mai, pe scena Teatrului Tandarica.

Micii artisti de ieri, azi -studenti sau liceeni, cei care au cantat, dansat, au spus poezii si povesti inspirate de culturile a zeci de tari, isi amintesc- momentele colorate generate de intalnirea  lor cu entuziastii voluntari gazduiti prin programele europene de voluntariat in A.C.T.O.R.

Insa mereu a existat o problema: Cum sa le oferim tuturor parintilor acces la acest eveniment.

Desi acestia au fost implicati prin sprijinirea educatorilor si a copiilor, noi nu am reusit niciodata sa le oferim satisfactia de a fi prezenti la sarbatoarea copiilor, sala fiind mereu mult prea putin incapatoare.

Dar in 2019 ne dorim sa rezolvam aceasta problema!

Asadar Festivalul Aici Acolo 19:

  • Nu va mai fi doar in ziua de 9 mai ci se va desfasura pe o durata de 3 saptamani
  • Nu va mai fi organizat intr-un singur loc, ci va putea avea loc in mai multe locatii
  • Nu va mai avea ca artisti doar copiii, ci copiii vor performa impreuna cu parintii lor

Anul acesta “Sarbatoarea diversitatii culturale pentru copii” va fi orientata catre comunitate. Ne dorim foarte tare sa convingem parintii sa cante, sa danseze, sa gateasca si sa se gateasca, astfel incat aceste eveniment sa fie un prilej de bucurie a copiilor, pentru un timp de calitate petrecut cu membrii dragi din familiile lor.

Diversitatea culturala si actiunile artistice vor da prilej dascalilor, care isi doresc sa participe, sa creeze intalniri de lucru simultan cu echipele de parinti si de copii. Vrem sa dam astfel scolii puterea de a intari o comunitate de adulti care sa se centreze pe copii cu bucurie si cu multa creativitate.

Festivalul Aici Acolo 2019 Regulament de participare 1Festivalul Aici Acolo 2019 Regulament de participare 2Festivalul Aici Acolo 2019 Regulament de participare 3Festivalul Aici Acolo 2019 Regulament de participare 4Festivalul Aici Acolo 2019 Regulament de participare 5Festivalul Aici Acolo 2019 Regulament de participare 6

 

 

 

One thought on “Festivalul AICI ACOLO/2019- UN NOU CONCEPT

Leave a comment