www.evstrimitere.ro, evstrimitere.wordpress.com si ACTOR_EVS@yahoogroups.com

Celor care au auzit de Serviciul European de Voluntariat, vor sa-l acceseze si nu stiu cum – A.C.T.O.R. va reaminteste ca exista:
       www.evstrimitere.ro– un site realizat  in cadrul proiectului “Suntem suma experientelor noastre” (ASO 2010) – proiect realizat cu sprijinul Comisiei Europene prin Programul Tineret in Actiune, care ofera date si informatii pe de o parte tinerilor romani interesati sa plece ca voluntari europeni dar si  organizatiilor care doresc sa-si dezvolte o strategie  de trimitere  prin Serviciul European de Voluntariat.

 Si ca sa vedeti cum  poate fi voluntariatul o experienta de invatare pe care au incercat-o deja multi alti tineri, te invitam sa accesezi   : evstrimitere.wordpress.com , care este un blog ce contine o colectie de Imagini, Povestiri si Filme cu si despre SEV ce descriu experientele tinerilor romani trimisi in toata Europa, dar si ale celor europeni care au fost gazduiti in Romania  . El doreste astfel sa completeze www.evstrimitere.ro cu experiente autentice, care sa stimuleze interesul cat mai multor tineri romani sa plece ca voluntari prin Serviciul European de Voluntariat.

Pe blog sunt de asemenea  materiale suport si informatii specifice-  http://evstrimitere.wordpress.com/2011/01/01/ghid-pentru-tineri/

IMPORTANT!!!

A.C.T.O.R. pune la dispozitie  tuturor tinerilor romani care doresc sa plece intr-un proiect  SEV si un serviciu complementar acestor linkuri    –  grupul de discutii – ACTOR_EVS@yahoogroups.com, care le ofera pentru acest demers- informare, sustinere si consiliere individuala. Tot aici, tinerii voluntari aflati in proiecte in derulare, dar si cei care si-au terminat stagiul sunt disponibili spre a impartasi experiente si spre a oferi sfaturi celor ce isi cauta un proiect potrivit. Pentru a fi primit pe acest grup inscrie-te la  actor_romania@yahoo.com  / actorromania@gmail.com
A.C.T.O.R. este o organzatie acreditata pentru trimiterea si gazduirea de voluntari prin Serviciul European de Voluntariat cu numarul 2010-RO-6

For those who’ve heard of EVS, want to access it but don’t know how, A.C.T.O.R. reminds you that there are:

www.evstrimitere.ro –it’s a website realized during the “Suntem suma experientelor noastre” (ASO 2010)-project realized with the support of the European Commission through the Youth in Action Program whom offers data and information to youth who want to leave, as well as organizers who want to create a sending strategy through EVS.

And for you to see how volunteering can be an experience of learning that a lot of youngsters have tried we invite you to access :

evstrimitere.wordpress.com   –This is a blog which contains a collection of images, stories and movies with and about EVS which describe the experiences of the Romanian youth sent abroad in whole Europe, as much as the ones of the volunteers who were hosted in Romania.


Leave a comment