De Florii, Flori pentru Copii 2019 – Rezultatele Campaniei

Am ajuns la finalul campaniei de strângere de fonduri “De Florii flori pentru copii”, ediția XVI a anului 2019.

Nenumăratele flori făcute de peste 80 de voluntari au fost dăruite pe 22 aprilie enoriașilor de la 10 biserici din București (Gorgani, Rusă, Sf. Gheorge, Sf. Anton, Cașin, Flămânda, Icoanei, Dămăroaia, Ceauș Radu, Doamnei) dar și de la Biserica Ortodoxă Română din South Hampton. Am adunat donații în valoare de 23118,00 RON, cu care am reușit să cumpărăm cadouri de sărbători pentru copiii din 4 spitale și un centru din București și un centru social din Brădet. Pentru asta vă mulțumim tuturor!

IMG_1034.JPG

Cadourile au fost pregătite de voluntarii din proiectele EVS coordonate de A.C.T.O.R.: Vitamin T18, Parenting as Citizenship, European Solidarity Design și SPRING – de două ori pe an, de Paște și de Crăciun punem în punguțe: jucării de pluș, rechizite, dulciuri, fructe, produse de igienă personală și le dăruim copiilor. De acest Paște am dăruit în spitalele: Grigore Alexandrescu (~20 cadouri oferite), Lacul Bucura (~65 cadouri oferite), Nicolae Robănescu (~30 cadouri oferite), Marie Curie (~20 cadouri oferite), centrul pentru copii Neghiniță (~20 cadouri oferite) și centrul social Brădet (~200 cadouri oferite).

Mulțumiri speciale persoanelor care ne-au ajutat să pregătim campania, persoanelor care au donat și tuturor voluntarilor care ne-au sprijinit pe tot parcursul campaniei! Echipa A.C.T.O.R. vă urează sărbători fericite!

 

Leave a comment