Comunicat de Presa

La final de 2022 ne aratam recunostinta pentru colaborare dintre A.C.T.O.R. si United Way of Romania, care are ca scop realizarea programului nostru de animatie clinica. United Way of Romania nu numai ca ofera finantarea necesara pentru ca voluntarii entuziasti si creativi ai organizatiei noastre sa isi poata realiza atelierele din mediului spitalelor pediatrice, ci se dedica promovarii muncii noastre in mediul corporate, adaugand plusvaloare muncii noastre obisnuite.

O echipa multiculturală de 81 de voluntari au lucrat in in anul 2022 cu copiii internați in Spitalele Lacul Bucura, Marie Curie și asistați in Centrele Nicolae Robanescu, Robin Hood, Harap Alb și Neghiniță (DGAS sector4).

Activitățile de animatie clinica s-au desfășurat de 8 ori pe saptămână, în sesiuni de câte două ore. Ele au ajutat ca tratamentelor medicale să li se asocieze evenimente educativ distractive, încărcate de jocuri și momente pline de haz și inspirație. 

Voluntarii A.C.T.O.R. au readus micilor pacienți din spitale normalitatea vieții de copil, încercând cu fiecare nouă provocare să pună în umbră teama, durerea, tristețea generate de afecțiunile medicale de care suferă.

“Maria, Constantin si Dumitru – programele de animatie clinica pentru copii cu perioada lunga de spitalizare” ale A.C.T.O.R. au fost finantate de United Way Romania.

Multumim United Way si pentru ca munca noastra impreuna va continua si in 2023!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s