Hasmig si “Spoken Word Poetry”

De curand, la inceputul lui iunie, am participat la un training course, program #Erasmus+, finantat de UE, numit Your Story in Mine, unde am exersat Spoken Word Poetry, fara sa fi avut experiente dinainte in acest domeniu. Proiectul a fost organizat de YOUnique in parteneriat cu mai multe organizatii din diverse tari, din Romania fiind Education Studio. Una din actiuniile de continuare a participarii la acest TC este diseminarea informatiilor invatate in acest timp in cadrul proiectului.

Sambata, 25 iunie 2022, am avut ocazia sa lucrez impreuna cu alti 4 participanti un atelier de Spoken Word Poetry unde am facut impreuna din activitatiile de la training course-ul de mai sus. Participantii s-au bucurat de a fi parte la asa ceva, eu m-am bucurat ca am transmis un pic din ce am trait si invatat in proiect. Am facut jocuri de cuvinte, jocuri de vorbit in fata publicului, povestea ta in povestea mea, jocuri de atentie, creatie. A fost o atmosfera frumoasa in Gradina Japoneza in Parcul Herastrau si mi s-a spus ca nici nu si-au dat seama cand a trecut timpul! M-am bucurat!

Multumesc organizatiei A.C.T.O.R.- Cultural Association for Theatre and Origami in Romania, cei cu care ma cunosc de cand am participat la Serviciul de Voluntariat European, de asemenea proiect Erasmus+, cand am facut voluntariat timp de un an in 2015-2016, ei fiind Sending Organisation, pentru suportul acordat pentru ca acest atelier sa aiba loc.

Avand in vedere receptionarea atat de armonioasa, cred ca voi mai organiza asa atelier!

Ca sa o asez intr-un cadru mai publicitar as zice: Atelier Spoken Word Poetry si descoperi poeta si poetul din tine!

Multumesc Eugeniei Barbu si Andreei Iosif pentru sustinere si ajutor! Multumesc si Education Studio pentru sustinerea acordata!
Multumesc cu drag participantilor!

Acesta e evenimentul initial creat pe facebook: https://www.facebook.com/events/1219101345513327 Este in alt loc, in alta zi, nu s-a mai tinut ca nu au fost participanti. S-a tinut insa, apoi, dupa cum puteti citit mai sus.

Exemple de Spoken Word Poetry:
https://www.youtube.com/watch?v=GAx845QaOck
https://www.youtube.com/watch?v=An4a-_NjilY
https://www.youtube.com/watch?v=M6wJl37N9C0
https://www.youtube.com/watch?v=dZuTramIn6k

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s