“De Florii, flori pentru copii”- editia 2022- Timpul multumirilor

Anul acesta, ploaia nu ne-a putut impiedica sa organizam campania noastra traditionala “De Florii, flori pentru copii!”. Asa ca am pregătit coşurile cu flori ajutati de cei 30 de voluntari români și cei 9 voluntari ESC găzduiți de A.C.T.O.R. (prin certificarea obtinuta în 2021). 

Majoritatea voluntarilor locali au experimentat pentru prima dată bucuria de a dărui cadouri copiilor din spitale. Pentru a ne asigura că această experienţă va fi una plăcută, toţi voluntarii au participat la o sesiune pregătitoare, care ne-a ajutat să înţelegem mai bine provocările care se pot ivi.

În duminica de Florii, pe 17 aprilie 2022, ne-am adunat cu toţii într-o sală din colegiul Național Gheorghe Șincai, de unde, împărţiţi în 8 echipe, am pornit către bisericile partenere – Biserica Icoanei, Biserica Sf Antonie, Biserica Sf Ioan, Biserica Alexa, Biserica Manu Cavafu, Biserica Gorgani, Biserica Rusă şi Biserica Caşin, .

Cu fondurile strânse 9012 lei, am pregătit aproximativ 450 de pachete pentru cele 4 spitale din Bucureşti – Lacul Bucura, Marie Curie, Grigore Alexandrescu şi Centrul de Recuperare Nicolae Robănescu. În plus, am inclus în lista noastră şi copiii cu dizabilități de la Centrul de zi Neghinita, Centru Robin Hood din sectorul 4, Bucureşti,  Centrul de Incluziune socială Brădet, judeţul Braşov.

Astfel, am reuşit să aducem un zâmbet în viaţa a 450 de copii spitalizaţi şi instituţionalizaţi și refugiați fiecare primind câte un pachet ce conţinea jucării de pluş, cărţi de colorat şi de beletristică, rechizite, sucuri, dulciuri şi fructe.

Pe lângă oferirea cadourilor, voluntarii au pregătit câteva momente de joc şi joacă, la care copiii au participat încântaţi.

Mulţumim tuturor celor care au făcut posibilă această ediţie a Campaniei “ De Florii, flori pentru copii!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s