Effective Learning, Pau Franta

 

Intre 13-18.05.19, Mihai Barbu si Ioana Francisco au avut oportunitatea de a participa la o vizita de lucru in Pau interactionand cu doua categorii de structuri educationale: Pistes Solidaires si Colegiul Pierre Emmanuel.

Au fost dezbatute posibilitatile integrarii metodelor nonformale in educatia formala, precum si despre limitele sistemului formal in raport cu avantajele evidente pentru motivarea educabililor la interactiunea cu mediul nonformal.

In mod evident participantii romani au absorbit o serie de jocuri si metode pe care s-au grabit sa le prezinte intr-o sesiune speciala unui grup de pedagogi romani interesati. Acestia s-au jucat intr-o simulare cu resursele oferite de A.C.T.O.R., preluandu-le in activitatile de la clasa.

Effective Learnig este un proiect finantat prin Programul Erasmus Plus, fiind un proiect crossectorial coordonat de Gulbenes novada dome – Latvia
Parteneri europeni : A.C.T.O.R Romania, Scoala Gimnaziala nr 79 Romania,; Pistes Solidaires – Franta; College Pierre Emmanuel- Franta; SDRUDZENIE ZNAM I MOGA – Bulgaria; 18 Comprehensive school William Gladstone – Bulgaria si Point Europa- UK

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s