Recrutare voluntari | campania “De Florii, flori pentru copii” 31 martie – 1 aprilie

A.C.T.O.R. organizează între 31 martie și 1 aprilie campania de strângere de fonduri “De Florii, flori pentru copii”

Căutăm voluntari care să se implice în procesul de strângere a donațiilor pentru spitalele și centrele cu care A.C.T.O.R. colaborează prin programe interculturale de animație clinică.

Este al 15-lea an în care se desfășoară “De Florii, flori pentru copii”, o campanie extrem de simplă și eficientă care ajută copiii internați în: Grigore Alexandrescu, Budimex, Lacul Bucura, Centrul de Recuperare Nicolae Robănescu, dar și din localitatea Brădet.

În fiecare an împăturim o mulțime de trandafiri din șervețele colorate pe care mai apoi îi oferim de Florii pentru a încuraja oamenii să doneze. Există locații multiple în care se poate desfășura strângerea de fonduri însă sunt întotdeauna în apropierea bisericilor din București (ex anul trecut: Gorgani, Cașin, Biserica Icoanei, Biserica Rusă, Biserica Sf. Anton, Biserica Sf. Nicolae, Biserica Radu Vodă, Biserica Acoperământul Maicii Domnului, Biserica Pogorârea Sfântului Duh).

Cei care vor să ni se alăture în cele două zile ale campaniei vor primi diplome acreditate de participare la o acțiune umanitară din partea Asociației Culturale pentru Teatru și Origami din România. 

Avem nevoie de tine! Dacă vrei să te implici ne poți scrie pe mail – ioana.actor@gmail.com sau pe Facebook – https://www.facebook.com/actorromania/

IMG_7280.JPG

Program: 

31 martie – orele 9:00-14:00 – Etapa de Pregătire la Facultatea de Arhitectură

În prima zi a campaniei se vor face pregătiri pentru momentul efectiv de strângere de fonduri: introducere în misiunea campaniei, procedura de donații, organizarea florilor, delegarea echipelor și a liderilor, stabilirea locațiilor, simulare de situații ce pot apărea în timpur strângerii de fonduri, teambuilding cu echipa de vountari români și voluntari europeni.

1 aprilie – orele 9:00-15:00 – Etapa de Strângere de Fonduri la biserici din București

În cea de-a doua zi vom porni de la Arhitectură încărcați (~ ora 10:00 plecarea) cu flori către locațiile stabilite pentru campania propriu-zisă; după ce vor fi oferite florile și strânse donațiile ne vom întoarce la Arhitectură pentru numărarea banilor și decernarea diplomelor.

IMG_7395.JPG

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s