Seminarul Intermediar – Programul Aici Acolo – 07 martie 2018

A.C.T.O.R.  organizează Seminarul de Evaluare Intermediară pentru Programul Aici Acolo, pe 7 martie, între orele 14-18, la Reprezentanța Comisiei Europene.  

Această întâlnire va avea ca obiective principale:

  • dezbaterea evenimentelor petrecute pe parcursul programului;
  • analizarea obiectivelor propuse și îmbunătățirea acțiunilor fiecăruia pentru bunul mers al programului;
  • prezentarea noilor voluntari care încep cel de-al doilea stagiu al proiectelor implementate și coordonate de A.C.T.O.R.

 

Seminarul este cel de-al doilea eveniment din seria celor 3 anuale dedicate întâlnirii între profesori, voluntari și echipa de coordonare.

Menționăm că prezența efectivă și implicarea dumeavoastră este foarte importantă pentru noi în vederea atingerii unor standarde de calitate performante în derularea Programului Aici Acolo. Prezența dumeavoastră va fi menționată nominal pe documentele pe care A.C.T.O.R. vi le va oferi – ca în fiecare an – în luna iunie.

Este cu atât mai importantă prezența profesorilor care colaborează recent cu A.C.T.O.R. prin parteneriatul Aici Acolo, pentru oferirea posibilității acestora de a înțelege concret așteptările pe care ar trebui să le aibă entitățile cheie ale Programului între ele.

Programul Aici Acolo din anul școlar 2017-2018 este realizat cu ajutorul Programului Erasmus Plus, prin finanțarea proiectelor : Vitamin T, A.I.R. – Active Involved Responsible, ESD – European Solidarity Design implementate de A.C.T.O.R.

Seminarul de Evaluare Intermediară 18

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s