Proiecție film “L’auberge espagnole” – Experiența Erasmus: între film și realitate / 12 decembrie / INTRARE LIBERĂ

COMUNICAT DE PRESĂ: „L’auberge espagnole” (2002) – Experiența Erasmus: între film și realitate 

Reprezentanța Comisiei Europene în România celebrează programului ERASMUS+, la aniversarea a 30 de ani de la lansarea sa și a peste 5 milioane de persoane care au beneficiat de mobilitate universitară.

Cu acest prilej, Reprezentanța organizează o proiecție specială a filmului „L’auberge espagnole”, în regia lui Cédric Klapisch (Franța, 2002), un film-cult al primelor generații ERASMUS.

L'auberge FLYER a4

Filmul este programat în data de 12 decembrie 2017, la Cinema Elvire Popesco, între orele 18:30-22:00. Proiecția va fi acompaniată de activități, simulări și discuții deschise despre ERASMUS și despre valorile europene,ce vor implica experți în domeniu, artiști și coordonatori de proiecte europene.

 Sinopsis: Au venit de la Paris, Roma, Londra și Berlin până în… apartamentul spaniol, acolo unde un an poate schimba o viață. Un student francez se mută într-un apartament din Barcelona, împreună cu încă alte șase persoane din întreaga Europă. Împreună vorbesc limba dragostei și a prieteniei.

Filmul ilustrează povestea unui student ERASMUS și este un proiect cinematografic realizat cu sprijinul financiar al programului „Europa Creativă”.

 Evenimentul este organizat în colaborare cu Asociația Culturală pentru Teatru și Origami din România, Asociația Young Initiative, ANPCDEPF și Institutul Francez.

 Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile și se face numai cu rezervare la adresa de mail:ioana.actor@gmail.com (de menționat: numele și prenumele, nr. telefon și nr. de locuri).

Durata filmului: 120 minute

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s