COMUNICAT DE PRESĂ / SEMINARUL DE INIȚIERE / aici acolo 17-18

ORGANIZĂM SEMINARUL DE INIȚIERE

ÎN PROGRAMUL AICI ACOLO (ediția 17/18)

Evenimentul va avea loc pe 11 octombrie între orele 14:00-18:00 la Reprezentanta Comisiei Europene, primul din seria celor trei evenimente anuale dedicate întâlnirii între profesori, voluntari și echipa de coordonare.

În prima parte a anului școlar, sunt implicați în program voluntari din Spania, Italia, Franța și Estonia – sunt foarte entuziasmați să încânte copiii, să colaboreze cu profesorii și să-i cunoască la seminar. 

Seminarul de Inițiere are ca rol introducerea și prezentarea tuturor “actorilor” programului care va urma să se desfășoare pe parcursului anului, formarea și informarea cu privire la experiențele anului anterior. 

Menționăm că prezența efectivă și implicarea dumeavoastră este foarte importantă pentru noi în vederea atingerii unor standarde de calitate performante în derularea Programului Aici Acolo. Prezența dumeavoastră va fi menționată nominal pe documentele pe care A.C.T.O.R. vi le va oferi – ca în fiecare an – în luna iunie.

Programul Aici Acolo din anul școlar 2016-2017 se va realiza cu finanțarea Programului Erasmus Plus a proiectelor : Vitamin T 17, Active Involved Responsible – A.I.R. implementate de A.C.T.O.R.

Mai multe detalii despre program găsiți aici : https://programulaiciacolo.wordpress.com

Notă: Dacă încă nu v-ați înscris în Programul Aici Acolo, încă o puteți face completând următorul formular online: link – aici.

 

 

Partenerii A.C.T.O.R. pentru realizarea Programului Aici Acolo:

Ministerul Educatiei, Casa Corpului Didactic, Departamentul pentru Afaceri Europene al Guvernului Romaniei, Ministerul Minoritatilor Nationale, Institutul cultural Francez, Institutul cultural Italian, Teatrul Tandarica, DGAS PC sector 4.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s