Urmează Festivalul “Aici Acolo” – ediția VII 2017

În data de 9 mai 2017, de Ziua Europei, la ora 13:00, A.C.T.O.R. organizează Festivalul “Aici Acolo”, sărbătoarea diversității culturale pentru copii care marchează finalul anului școlar 2016-2017 alături de Programul “Aici Acolo”. 

Vor fi prezentate momente pregătite și repetate de voluntarii europeni din: Italia, Franța, Estonia, Lituania, Spania, Portugalia, Austria dar și din Tailanda, alături de copii din Grădinițele: 7, 188, Dumbrava Minunată, Kindertraume și de la Școala Specială nr. 3, Școala Specială nr. 9, Liceul Jean Monnet, Colegiul Mihai Eminescu, Școlile nr. 49, 108, 189, 195.

Parteneri: Ministerul Educației și Cercetării Științifice, Departamentul pentru Afaceri Europene, Casa Corpului Didactic București, Institutul Francez București, Institutul Italian, Radio Itsy Bitsy.

Festivalul este este realizat cu finanțarea Erasmus + Serviciul European de Voluntariat prin proiectele “Here There 16”, “Vitamin T” (implementate de A.C.T.O.R.). Gazda evenimentului: Teatrul de Animație Țăndărică.

festival_layout_2017

Design creat de Antonio Lionetti.

Imaginile și videoclipurile de la festival vor putea fi vizionate pe paginile de Facebook ale A.C.T.O.R., pe bloguri, dar și pe youtube: https://www.youtube.com/user/ACTORomania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s