Campania «De Florii, flori pentru copii» | ediția XIV, 2017

Împreună cu voluntarii SEV ( din proiectele Here There 16 și Vitamin T) și implicarea noilor voluntari români, echipa A.C.T.O.R. a trecut cu succes peste cea de-a 14-a campanie “De Florii, flori pentru copii” – 8,9 aprilie 2017.

IMG_7194.JPG

La campanie au participat în total 65 de voluntari români și străini, predominant de la liceele: Colegiul Național Iulia Hașdeu, Liceul Lazăr, Colegiu Economic Madgearu și Școala Centrală.

IMG_7291.JPG

De asemenea, au fost implicate comunitățile de bucureșteni de la 10 biserici: Gorgani, Cașin, Biserica Icoanei, Biserica Rusă, Biserica Sf. Anton, Biserica Sf. Nicolae, Biserica Radu Vodă, Biserica Acoperământul Maicii Domnului, Biserica Pogorârea Sfântului Duh. Donațiile au ajuns la o valoare totală de 11196,5 RON, cea mai mare sumă strânsă în comparație cu orice altă ediție a campaniei.

IMG_7370.JPG

În zilele următoare am făcut cumpărăturile, le-am împachetat pe toate și le-am oferit copiilor de la Grigore Alexandrescu, Budimex, Lacul Bucura, Centrul de Recuperare Nicolae Robănescu și Brădet. Mulțumirile se adresează tuturor celor care au organizat, celor care s-au voluntariat și nu în ultimul rând, celor care au donat.

image.jpeg

De asemenea, dorim să menționăm implicarea comunității engleze și a următoarelor instituții: Școala Specială nr. 3, Școala Specială nr. 9, Grădinița nr. 7, Școala nr. 49 și Colegiul Mihai Eminescu (clasa doamnei Florentina Chifu) pentru creearea de flori pentru campanie, precum și pentru donațiile făcute pentru centrul de copii de la Brădet.

IMG_7383

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s