Campania Jucarie, jucarie, sa facem o bucurie 2015

Campania Jucarie, jucarie, sa facem o bucurie

editia din 2015

Iată că și anul acesta ne-am apucat să colectăm de la elevii din școli, grădinițe, licee: jucării pe care să le oferim în dar, de Crăciun, copiilor cu care voluntarii A.C.T.O.R. lucrează zi de zi în patru dintre spitalele pediatrice din București (Grigore Alexandrescu, Budimex, Lacul Bucura, Centrul de Recuperare Nicolae Robănescu and Centru Sf. Vasile) , dar și centre sociale din zonele rurale.

Campania Jucărie, jucărie, să facem o bucurie a fost lansată în anul 2000 și an de an s-a bucurat de tot mai mult succes; se poate spune că primii copii donatori sunt acum la rândul lor părinți, păstrând un colț cald în inima lor pentru primul exercițiu de generozitate.

Vă invităm să ne ajutați să organizăm și anul acesta evenimente.. de poveste!

Ce trebuie să faceți?

Folosiți acest afis: Campanie pentru strangerea jucariilor afis postați-l undeva la vedere în școala voastră. Colectarea se face aproximativ până la sfârșitul lunii noiembrie. Când aveți destule jucării ne puteți contacta trimițând un e-mail la actor_romania@yahoo.com. Voluntarii A.C.T.O.R. vor ajunge la voi și le vor ridica… La final  vom oferi fiecărei clase / pedadog implicați câte o  diplomă ca să vă arătăm toată recunoștința noastră.

Mulțumim!

 

j

One thought on “Campania Jucarie, jucarie, sa facem o bucurie 2015

  1. Buna seara! Cand primim diploma de care pomeniti in campanie? Ed. Dinulescu Beatrice-gradinita nr. 273 sector 6 Bucuresti. Multumesc!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s