Invitație la seminarul de inițiere al Programului Aici Acolo

Dragi Pedagogi ai Programului AICI- ACOLO,

În virtutea continuării colaborarii noastre și în anul școlar 2015-2016,  ne face o deosebită plăcere să vă invităm la SEMINARUL DE INIȚIERE, primul din seria celor trei evenimente anuale, destinate celor implicați direct în activitățile cu voluntarii europeni, organizate de A.C.T.O.R. și de Asociația Culturală ASK ME, în cadrul programului despre diversitatea culturală pentru copiii din România.\
Voluntarii  din Franța, Spania, Polonia, Letonia, Estonia, Lituania, Austria, Italia, Croația si Slovenia s-au pregatit îndelung să poată să colaboreze zi de zi cu dumneavoastră, iar in cadrul acestui eveniment abia așteaptă să vă cunoască.

Evenimentul va fi organizat în data de 21.10.2015, la sediul din Strada Vasile Lascăr, colț cu Batiștei al Reprezentantei Comisiei Europene din România – Spațiul Public European, ca și in anii anteriori, începând cu ora 14.00 pâna la ora 18.00.

Pe agenda întâlnirii se găsesc:

  • prezentarea modului de organizare a programului în acest an;
  • momentele distractive în care voluntarii se vor prezenta;
  • sesiunile dedicate :
    • prezentării noilor oferte de cursuri de formare realizate în cadrul parteneriatului A.C.T.O.R. cu Casa Corpului Didactic în domeniul diversității culturale;
    • prezentării potențialelor șanse de participare individuală și instituțională în proiecte europene.

Menționăm că prezența efectivă și implicarea dumeavoastră este foarte importantă pentru noi în vederea atingerii unor standarde de calitate performante în derularea Programului Aici Acolo. Prezența dumeavoastră va fi menționată nominal pe documentele pe care A.C.T.O.R. vi le va oferi – ca în fiecare an – în luna iunie.

Vă rugăm să ne transmiteți până luni 19.10.2015 pe e-mail, la adresa stefanita.barbu@yahoo.com, sau la numărul de telefon 0744291474, care este lista nominală a persoanelor participante, reprezentând instituția dumneavoastră.

Programul Aici Acolo din anul școlar 2015-2016 se va realiza cu finanțarea Programului Erasmus Plus a proiectelor : Vitamina T plus, Here There plus, AIM : competencies implementate de A.C.T.O.R. și Healthy is the New Trend implementat de Asociația Culturală ASK ME.

Mai multe detalii despre program găsiți aici : https://programulaiciacolo.wordpress.com
Partenerii A.C.T.O.R. pentru realizarea Programului Aici Acolo:

Ministerul Educatiei, Casa Corpului Didactic, Departamentul pentru Afaceri Europene al Guvernului Romaniei, Ministerul Minoritatilor Nationale, Institutul cultural Francez, Institutul cultural Italian, Teatrul Tandarica, DGAS PC sector 4 si Asociatia Culturala ASK ME.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s