Comunicat de presa – Festivalul “Aici Acolo” editia din 2015

afis FAA 15 variantafinalafis

Dedicat zilei de 9 mai- Ziua Europei,, evenimentul este programat luni 11 mai la orele 12,

El aduce pe scena, bucuria descoperirii diversitatii culturale de catre 500 de copii din 18 gradinite si scoli, alaturi de tineri din Azerbaijan, Portugalia, Rusia, Austria, Italia, Estonia, Armenia, Franta, Lituania, Portugalia, Croatia, Uruguay, Letonia.

Anul acesta Programul “Aici Acolo” a fost realizat de A.C.T.O.R., prin proiectele “Here There” si “Aci Acolo 13-14”, finantate prin Programul Tineret in Actiune.- Serviciul European de Voluntariat.

Partenerii A.C.T.O.R în Programul Aici acolo sunt Ministerul Educației Nationale, Casa Corpului Didactic București, Departamentul pentru Afaceri Europene al Guvernului României, Radio Itsy Bitsy si Teatrul de Animație Țăndărică (Piata Lahovari).

Pe scena se vor perinda micuti artisti din Gradinitele 4, 7, 149, 188, King George, Eurokid, 133 Sudului, Aschiuta, Kindertraume, Dumbrava minunata, Scolile 49, 92, 157, 12, 195 , Scoala Speciala 9 si Liceul Mihai Eminescu.

Imagini de la festival vor putea fi vizionate in curand pe canalul de you tube al A.C.T.O.R. si pe blogul nostru https://festivalulaiciacolo.wordpress.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s