Comunicat de presa “Seminarul de evaluare intermediara al Programului Aici Acolo” (2014-2015)

IMG_2400

A.C.T.O.R. (Asociatia Culturala pentru Teatru si Origami din Romania) va invită pe 25 februarie 2015, la ora 14:00 la Seminarul de evaluare intermediară pentru pedagogii români implicați in Programul de educatie interculturală ”AICI ACOLO” in anul școlar 2014-2015.

Echipa A.C.T.O.R, voluntarii SEV, tineri intre 18 si 30 de ani, din 15 tari, împreuna cu pedagogii români implicați vor evalua cum decurg activitățile din program și modalitățile prin care colaborăm pentru atingerea obiectivelor propuse, astfel încât să aibă un impact cât mai impartant asupra beneficiarilor.

A.C.T.O.R. va pune la dispoziția colaboratorilor două reviste,un CD audio, precum și un DVD cu filme și prezentări power point realizate de voluntari. Seminarul va fi un bun prilej pentru lansarea canalului de YouTube al A.C.T.O.R. cu materiale didactice pentru toate cadrele didactice sau parintii interesați sa își ajute copiii să cunoască și să înțeleaga diversitatea culturală (https://actorromania.wordpress.com/2015/02/13/canalul-de-youtube-al-a-c-t-o-r-lanseaza-o-noua-oferta-de-jucarii-a-programului-aici-acolo/)

Image1

. Seminarul se va incheia cu o călatorie culinară in jurul lumii, în care toți cei prezenti vor putea degusta produse tradiționale din țările din care vin voluntarii.

Programul Aici-Acolo este realizat anul acesta de A.C.T.O.R. prin proiectele” Here There” si ”Aici Acolo13-14”, cu sprijinul financiar al Programului Tineret în Acțiune – Serviciul European de Voluntariat.

Partenerii A.C.T.O.R pentru organizarea Programului și a Festivalului Aici Acolo sunt: Ministerul Educației Naționale, Casa Corpului Didactic din București, Departamentul pentru Afaceri Europene al Guvernului României și Radio Itsy Bitsy.

Gazda  evenimentului este Reprezentanța Comisiei Europene – Spațiul Public European

(Strada Vasile Lascăr, nr. 31)

Ne puteți contacta la: 0744686093; actor_romania@yahoo.com

Pentru mai multe detalii vizitați www.actorromania.ro/blogs

afis seminar AA de evaluare intermediara HT si AA 13-14 25.02.15

Pentru mai multe detalii vizitați www.actorromania.ro/blogs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s