Seminarul de initiere pentru pedagogi – Programul “Aici Acolo”

A.C.T.O.R. (Asociatia Culturala pentru Teatru si Origami din Romania) va invita pe 29 octombrie 2014, la ora 14:00 la Seminarul de initiere pentru pedagogii romani implicati in programul de educatie interculturala AICI ACOLO in anul scolar 2014-2015.

Alaturi de cadrele didactice din insitutiile partenere vom discuta despre detaliile de organizare ale programului si beneficiile activitatilor desfasurate de voluntari. Voluntarii SEV, tineri intre 18 si 30 de ani, din 14 tari, isi vor prezenta cultura si personalitatea printr-un moment interactiv impreuna cu echipa A.C.T.O.R si pedagogii invitati. Seminarul se va incheia cu o calatorie culinara in jurul lumii, in care toti cei prezenti vor putea degusta produse traditionale din tarile din care vin voluntarii.

Alaturi de voluntarii A.C.T.O.R au fost prezenti si 6 voluntari ai Asociatiei Culturale Ask Me, care anul acesta vor desfasura in scoli si gradinite activitati de animatie socio-educativa cu scopul promovarii unui stil de viata sanatos.

Programul Aici-Acolo este realizat anul acesta de A.C.T.O.R. prin proiectele Here There si Aici Acolo13-14, cu sprijinul financiar al Programului Tineret în Acțiune – Serviciul European de Voluntariat.

Partenerii A.C.T.O.R pentru organizarea Programului și a Festivalului Aici Acolo sunt Ministerul Educației Naționale, Casa Corpului Didactic din București, Departamentul pentru Afaceri Europene al Guvernului României și Radio Itsy Bitsy.

Gazda  evenimentului este Reprezentanta Comisiei EuropeneSpatiul Public European ( Strada Vasile Lascar, nr. 31)

Ne puteți contacta la: 0744686093; actor_romania@yahoo.com

Pentru mai multe detalii vizitati www.actorromania.ro/blogs

seminar

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s