“Man in the Mirror”

“Man in the Mirror”  21-28 octombrie 2012, Kohila, Estonia

In perioada 21-28 octombrie 2012 a avut loc schimbul intercultural „Man in the Mirror”, avand participanti din 5 tari: Italia, Estonia, Portugalia, Tara Galiilor si Romania.

Acest program dezvolta solidarietatea si promoveaza tolerenta in randul tinerilor, ajuta tineretul sa-si dezvolte individualitatea in grup, in cadrul activitatilor din afara tarii de origine.

In prima seara de participare a fost sustinuta o seara interculturala, in care fiecare tara a avut prilejul de a-si prezenta mancarea traditionala, jocuri dar si cultura si geografia acesteia.

In primele zile au fost sustinute diverse workshop-uri, cum ar fi dans, teatru cu masti, muzica (stomp), circ si teatru cu papusi. Iar spre sfarsitul saptamanii a fost pus cap la cap un adevarat spectacol impletind cu maiestrie activitatile de la fiecare workshop.

In aceste ateliere, fiecare tanar a avut ocazia sa se cunoasca pe sine mai bine insa sa cunoasca si tineri provenind din alte tari si culturi, legand prietenii si invatand adevarate lectii de viata.

Pe langa spectacolul final, acestia au putut organiza si cateva flashmob-uri in capitala Estoniei, Talin care au fost primite foarte bine de turisti si de localnici.

Tinerii care au facut parte din grupul roman au fost: Barbu Mihai Stefanita, Penea Cristiana, Pintea Cristian, Cretu Mihai, Bunea Radu, Iorga Ilinca, Dumitru Oana, Ionescu Cristian, Mihai Vlad, Cezara Popescu alaturi de liderii de grup Stanculescu Roxana, Suiceanu Marian si Cristia Valeria.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s