A inceput proiectul Here There Everywhere !!!

Programul Aici-Acolo se va derula in anul scolar 2012-2013 prin proiectului “Here, There, Everywhere”- finantat prin Programul Tineret in Actiune – Serviciul European de Voluntariat.

Intre 1 si 12 august au aterizat la Bucuresti 20 de voluntari veniti din 16 tari de pe 3 continente (Asia, Europa si America de Sud).

Acum voluntarii se pregatesc intens pentru intalnirea cu mii de copii romani care abia asteapta sa cunoasca jocuri, cantece si tot felul de povesti pe care voluntarii le cunosc din copilaria lor sau le-au aflat intrebandu-si parintii, rudele sau profesorii, etc.. In perioada 13-17 august doamna Georgeta Ionescu, pedagog cu experienta in educatia prescolara,  le-a descris trucuri si metode prin care sa capteze atentia copiilor cu care vor lucra. In perioada 20-26 august ei vor merge la Predeal unde Agentia Nationala Romana pentru Programul Tineret in Actiune organizeaza cursul de formare la sosire (OAT). Daca pana acum au invatat elemente de origami, teatru de papusi, pictura pe fata, modelaj, cand se vor intoarce de la Predeal vor urma o serie de sesiuni de teatru de umbre si de film de animatie.

Voluntarii proiectului “Here, There, Everywhere” sunt: Britta Trankler, Anja Menger ( Germania), Maxime Francais ( Franta), Bilyana Yordanova ( Bulgaria), Volkan Yuca ( Turcia), Aleksandra Siljanoska ( Macedonia), Daviti Odikadzed (Georgia), Sendek Malgorzata (Polonia), Pedro Costa, Maria Costa (Portugalia), Marta Deidre (Italia), Lina Bartaseviciute (Lituania), Laura Esteban Garcia, Rafael Lucia Arroyo (Spania), Sandy Naffa (Iordania), Gevorgyan Lilit, Marine Asatrian (Armenia), Raphaela Meister (Austria), Walter Miguel De La Cruz (Peru) si Sabbatelle Rosa Jessica (Uruguay).

http://aiciacolopestetot.wordpress.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s