concert-caritabil-in-fabrica

http://www.no3.ro/2012/06/concert-caritabil-in-fabrica-2.html

“United Way România vă invită sâmbătă, 30 iunie, de la ora 20:00, la un concert caritabil ce va avea loc în clubul Fabrica din Bucureşti, situat pe strada 11 Iunie, nr. 50.

Vor cânta live Petra Acker, ce ne va încânta cu ritmuri de jazz, funk şi soul, cunoscuta şi versatila cântâreaţă de jazz Maria Răducanu şi cei de la trupa Oliver, ce vor încheia seara cu ritmuri de alternative rock. Preţul unui bilet de intrare este 15 lei. Toţi banii strânşi vor fi donaţi în beneficiul celor 200 de copii internați la spitalul de pneumoftiziologie Lacul Bucura.

United Way România este o fundație românească afiliată la United Way Worldwide, independentă și condusă de voluntari locali. Viziunea United Way România este aceea a unei comunități prospere, capabile să-și susțină membrii să-și atingă potențialul maxim. Misiunea UWRo este să îmbunătățească viața în comunitate prin încurajarea donațiilor individuale, corporatiste și a voluntariatului.

Spitalul Lacul Bucura este singurul spital de pneumoftiziologie pentru copii din țară. Aici stau internați între 3 și 6 luni peste 200 de copii a căror vindecare ar fi mai rapidă dacă ar putea să petreacă mai mult timp în aer liber. Curtea spitalului, însă, are doar câteva jucării de exterior foarte vechi și inutilizabile și nu este un loc sigur. United Way dorește să amenajeze această curte prin turnarea unui cauciuc special care să prevină accidentele și instalarea unor jucării de exterior – tobogane, leagăne, structuri de cățărat, balansoare.

Concertul este organizat de United Way România în parteneriat cu Asociaţia Culturală de Teatru şi Origami din România şi clubul Fabrica.”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s