Concursul National de Origami- SUFLETUL HARTIEI editia a lX-a

Concursul National de Origami-

SUFLETUL HARTIEI

editia a lX-a

Pe 20 mai ora 11, A.C.T.O.R. – Asociatia Culturala pentru Teatru si Origami din Romania continua traditia organizarii celui mai important eveniment ORIGAMI din tara: Concursul National de Origami SUFLETUL HARTIEI – care in 2011 se gaseste la cea de a noua editie.

Scopul acestui concurs este sa promoveze in gradinitele si scolile din Romania arta orientala a plierii hartiei – ORIGAMI ca instrument pedagogic si artistic.

Toate etapele si sectiunile concursului vor pune accentul pe comunicarea a ideilor si sentimentelor concurentilor, pe viteza si rigurozitatea plierii modelelor.

Ca in fiecare an, pentru a risipi emotiile participantilor, concursul va prezenta si cateva momente “spectaculoase” in care hartia va fi “vedeta”. Ele vor fi realizate de tineri aflati in Serviciului European de Voluntariat din Franta, Spania, Germania, Austria, Estonia, Letonia, Danemarca, Italia, Lituania si Polonia prin programul Tineret in Actiune.

Pentru a da sanse egale tuturor copiilor pasionati de ORIGAMI cu varste cuprinse intre 5 si 14 ani, asteptam inscrieri atat la sectiunea pe echipe destinata institutiilor cat si la sectiunea individual destinata copiilor care fac origami “in familie”.

Rugam pe toti cei interesati sa ne contacteze pentru a primi formularele de inscriere si ghidul de participare. e-mail de contact: actorromania@gmail.com; actor_romania@yahoo.com. Ultima zi pentru inscrieri este 11 mai, orele 15.

Gazda Concursului National de Origami SUFLETUL HARTIEI – va fi

Centrul Cultural Nicolae Balcescu SALA MARE– Str. 11 Iunie, nr 41, sector 4.

Sponsori :

Unu si Unu Company SRL ; Casa Retro

Momentele artistice interculturale sunt realizate cu sprijinul Programului Tineret in Actiune.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s