De Florii Flori pentru Copii- Duminica 17.04.2011

In perioada 10-20 aprilie 2011 a avut loc in A.C.T.O.R. cea de a 8 a editie a campaniei “De Florii Flori Pentru Copii”.
Scopul acestei campanii este acela de a aduna fondurile necesare realizarii unor evenimente si oferirea de cadouri de Paste pentru 150 de copii bolnavi , internati in cele 3 spitale : Lacul Bucura, Budimex si Grigore Alexandrescu, in care A.C.T.O.R. deruleaza programele sale de animatie clinica saptamanal si chiar bisaptamanal. Programele se numesc “Maria”, “Constantin” si “Dumitru”.

17 Aprilie ,o zi frumoasa cu soare, voluntarii plini de viata ai A.C.T.O.R.  s-au distribuit la bisericile: “Biserica Gradina Icoanei”, “Biserica Rusa”, “Manastirea Casin”, “Biserica Sf. Mina”, “Biserica Radu-Voda”  si  “Biserica Gorgani” si au pornit plini de entuziasm la raspandirea  migalosilor trandafiri de hartie pentru  obtinerea resurselor financiare cu care au sa fie cumparate cadourile. Pentru aceasa actiune, A.C.T.O.R. a avut acordul “Arhiepiscopiei Bucurestilor”.

Miile de oameni care au cumparat flori s-au bucurat ca ne regasesc an de an si ne au dat un feedback placut referitor la actiunile organizatiei noastre, fireste ca acest lucru ne-a motivat si mai tare. 🙂

Trebuie sa amintim aici, ca la efortul nostru de azi am adunat si rezultatele  actiunilor campaniei noastre realizate de tinerii din Oltenita de la liceul “Neagoe Basarab” indrumati, ca in fiecare an,  cu un entuziasm molipsitor de doamna Violeta Ionescu.  Astfel si oamenii de pe strazile Oltenitei au putut  sa  daruiasca tuturor copiilor gandurile lor bune cumparand florile multicolore.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s