Seminarul de Evaluare Intermediara a programului Aici-Acolo

Pe 9 martie 2011, la Sala din pod a CCD Bucuresti, a avut loc intre orele 16.00-20.00 Seminarul de Evaluare Intermediara a programului Aici-Acolo. La acest eveniment au fost invitati toti pedagogii implicati in programul Aici-Acolo in anul scolar 2010-2011, pentru a discuta despre felul in care a fost implementat programul pana acum in institutiile scolare.

Numarul important de participanti ne-a bucurat si ne-a dat incredere despre utilitatea si eficienta seminarului in realizarea unui program de calitate. Atmosfera a fost relaxata, prietenoasa si armonioasa, ceea ce a dat posibilitatea ambelor parti sa comunice fara blocaje sau prejudecati.

Un moment extrem de important al seminarului a fost lansarea CD-ului cu numaratoarea (de la 1 la 10), culorile si saluturile, dar si cu cantecele din Programul Aici Acolo- inregistrate de voluntari in limbile lor materne, si a DVD-ului cu jocurile, materialele imaginile utilizate in program, toate dorindu-se utile aprofundarii cunostintelor obtinute prin program si de catre copii si de catre pedagogi.

Interesul pedagogilor pentru aceste materiale a fost maxim si ne bucura extrem de tare acest lucru.

De asemenea, impreuna am inceput sa planificam organizarea Festivalului Diversitatii Culturale Aici-Acolo din data de 9 mai, un eveniment important al Programului Aici-Acolo.

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s