ANUNT IMPORTANT

Asociatia Culturala pentru Teatru si Origami- A.C.T.O.R. Romania va invita mercuri, 8 decembrie 2010, intre orele 15.00-16.30 la Centrul Infoeuropa (adresa Calea Victoriei nr. 88, sector 1, Bucureşti) pentru a va face cunoscut proiectul “Suntem suma experientelor noastre”, ce are ca obiectiv principal cresterea numarului de voluntari romani trimisi in proiecte ale Serviciului European de Voluntariat (EVS). Proiectul s-a desfasurat cu suportul Structurii de sustiere in cadrul SEV prin Programul Tineret in Actiune.

In cadrul evenimentului vor fi lansate de asemenea documentele utile unui impact crescut al Actiunii 2 a Programului Tineret in Actiune – Serviciul European de Voluntariat in Romania, rezultate in urma implementarii proiectului.

La eveniment pot participa reprezentanti ai organizatiilor ce activeaza in domeniul voluntariatului, cat si tineri doritori sa participe ca voluntari la astfel de proiecte europene.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să ne contactaţi la tel/fax 0214604768,Mobil: 0744686093sau e-mail: actor_romania@yahoo.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s