Vibes 2010

Proiectul VIBES 2010 s-a desfasurat in Danemarca, orasul Nykobing, intre datele de 26 iulie- 3  august.

Au fost in total 50 de participanti din 5 tari europene:

Danemarca, Letonia, Romania, Estonia si Portugalia.

Acest proiect s a desfasurat in paralel cu festivalul “Nykobing Falster FESTUGE 2010”, motiv pentru care participantii au avut ocazia sa si revada vechi maestrii si amici veniti sa isi prezinte arta in cadrul evenimentului.

Ca si participant, pot spune ca acest proiect a fost o reusita in care , tinerii au realizat un spectacol de prima clasa , uimind pe toata lumea.

Atelierele artistice au fost : circ cu Sebastian Sadiki Danbaek, dans cu Stephen Johnson, teatru de strada cu Eugenia Barbu, si tobe africane cu Didier Pajot.

Fiecare grup a avut un moment original si creativ , care in final a rezultat intr-o reprezentatie incendiara. De la un sarpe mistic lung de 7 metri, realizat din plastic si hartie si acrobatie de piramide umane, plus clovnerie de cea mai buna calitate, pana la cele mai inflacarate ritmuri africane si dans plin de energie, i-au bucurat si uimit  pe spectatori in toate cele 4 spectacole.

Vibes editia a doua (caci si in august 2009 a existat  un proiect VIBES marca Drums for Peace) a fost din nou apreciat atat de coordonatori, cat si de participantii care au declarat ca ar mai fi dormit pe jos chiar si un an ca sa mai ramana acelasi grup unit.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s