Noul val

Cu ocazia sfârşitului lunii iunie se intră în cea din urmă lună rămasă celor aproape jumătate voluntari ai A.C.T.O.R. La începutul lui august ne vom lua la revedere de la Ailie din Scoţia, Chloé şi Jordan din Franţa, Jana din Germania şi Merilyn din Estonia. În curând, vor pleca şi voluntarii sosiţi anul trecut.

Cu toate acestea, Bucureştiul va întâmpina un nou val de voluntari EVS, aşteptaţi cu forţe proaspete, să înceapă un nou tip de proiect Aici-Acolo, o mixtură bine aleasă a programelor Coloring Kids’ Life şi Two Vitamins T din 2009/2010. Voluntarii mai vechi pregătesc acum, cu fervoare, sosirea acestora.

Sunt planificate traininguri pentru animaţie clinică şi predare în şcoli şi grădiniţe, inclusiv întâlniri introductive între voluntari şi învăţători, care vor fi programate înaintea începerii anului şcolar. De asemeni, vor mai fi incluse studii de caz amuzante şi totodată utile, pentru a rezolva problemele tipice muncii de voluntariat şi posibilele probleme de acomodare culturală.

Cu toate acestea, A.C.T.O.R. este pregătit în proporţie de aproape 100% să primească cu braţele deschise noii veniţi, care vor începe să sosească la începutul lunii august din prin toate părţile bătrânei Europe. Sperăm ca noii voluntari şi românii să se bucure din nou împreună de un nou proiect de calitate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s