A.C.T.O.R. are sa se implice în comunitate

După ce săptămâna trecută voluntarii A.C.T.O.R. au realizat un spectacol intercultural de steaguri cu ocazia Zilei Europei, organizata de Centrul Cultural Nicolae Balcescu in Parcul Carol, în acest weekend ei vor arăta spectacole de teatru de umbre in Muzeul National de Istorie.

Noi te ţinem treaz sâmbată, 15 mai 2010, intrele orele 18-03, la “Insomnia Culturală”, programul creat special de Muzeul Naţional de Istorie a României cu ocazia Nopţii Europene a Muzeelot. Te aşteaptăm în Calea Victoriei Nr. 12 cu spectacole de teatru, muzica şi dans, care te vor ţine în priză toată noaptea. Intrarea este liberă.

Orele 20-00 avem teatru de umbre. Este mozaic de spectacole realizat de voluntari europeni care activează în Asociaţia Culturală pentru Teatru şi Origami din România (A.C.T.O.R.) în proiectul “Two Vitamins T”, finanţat prin programul Tineret n Acţiune – Serviciul European de Voluntariat.

Mozaicul din Noaptea Muzeelor isi propune să vă aducă în atenţie o colecţie de spectacole-poveşti pe care Ghislain Bao Khanh Ngouansavanh, Jordan Marty şi Mélanie Préauchat din Franţa, Bogdana Mariia Kosarchyn din Ucraine şi Merilyn Merisalu din Estonia le joacă zi de zi în centre sociale, în diferite sate sau la copiii din spitalele partenere ale A.C.T.O.R., în programele sale de animaţie clinică.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s