De Florii flori pentru copii

Maine 28.03.2010 va fi cel mai vizibil in comunitate eveniment anual al A.C.T.O.R., Campania de Paste – “De Florii flori pentru copii”, unde voluntarii romani si straini vor organiza strangerea de fonduri pentru copiii cu probleme prin vanzarea trandafirilor facuti de mana lor.

De fiecare data, la inceput de primavara, fiecare voluntar vechi si actual din A.C.T.O.R., impreuna cu prietenii lor, se strang sa pregateasca florile multicolore din hartie. Avem workshopuri unde nou venitii invata cum sa face trandafirii din servetele si unde voluntarii mai vechi, cu experienta deja in aceasta activitate, intalnesc prieteni vechi si noi.

Toate fondurile campaniei vor fi indreptate catre copii din trei stitale din Bucuresti: Budimex, Grigore Alexandrescu si Lacul Bucura. A.C.T.O.R. va cumpara dulciuri, jucarii si alte necesitati pentru copiii care le vor primi cadou in saptamana urmatoare.

Ziua principala a acestei campanii este maine, in duminica de dinaintea Pastelui. Puteti zari voluntarii A.C.T.O.R. in tricouri rosii cu cosulete de hartie peste tot in Bucuresti, in fata bisericilor, teatrelor, companiilor si scolilor, pe strazu sau in parc, vanzand flori cu speranta ca vor face copiii din spitale sa zambeasca.

Si dumneavoastra puteti ajuta la aceasta strangere de fonduri prin cumpararea florilor de la voluntari, sau facand donatii oriunde vedeti tineri purtand simbolistica A.C.T.O.R. Pretul unei flori nu este fixat, asa ca puteti da cat credeti spre ideea de ai ajuta pe copii.

A devenit o traditie ca in fiecare an, pe langa voluntarii romani sa se alature campaniei si voluntari EVS veniti din toata Europa. Anul acesta avem tineri din Austria, Estonia, Franta, Germania, Scotia, Spania si Ucraina. De asemenea suntem ajutati si de voluntari din alte orase ale Romaniei. Prietenii nostri din Codlea si Oltenita au facut si au vandut flori la casele lor.

Oricine doreste sa ajute cu strangerea de fonduri, fie financiar sau cu jucarii poate contacta A.C.T.O.R. pentru mai multe informatii.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s