Marionete la BOC

 

Asa cum va anuntam, sambata 07.11.2009, la Bucuresti Origami Club (BOC), Felix Burgos Tena (Spania), asistat de Jordan Marty (Franta), voluntari in proiectele EVS Coloring Kids’ Life si Two Vitamins T, au facut cu copiii prezenti un atelier de constructie de papusi de teatru.

Au realizat impreuna marionete haioase si expresive, din cuburi de polistiren pe care au lipit elementele unei fete si le-au facut maini din sfori. Din benzi de burete au facut un alt gen de marionete folosind pentru cap balonul din hartie prin tehnica origami.

In timpul acesta, pe terasa cafenelei Lente, cei mari au facut module pentru Golden Venture. A fost o buna ocazie pentru ei de a se cunoaste, si de a-i integra pe noii veniti in proiectele Youth in Action.

In pauza, violonistul Daniel Mihai, venit tocmai din Constanta, a facut cu copii cateva exercitii de testare a simtului ritmului, iar cei mai talentati copiii, adica cei care au reprodus fidel ritmul propus de Daniel au primit mici premii dulci.

Cei mici au apreciat atat de mult marionetele incat la final au dorit, din proprie initiativa, sa faca un spectacol, inspirat din cele pe care le vazusera cu o saptamana inainte la atelierul de storigami.

Va asteptam cu drag si sambata 14.11.2009 pentru noi activitati surpriza, care ii vor incanta atat pe copii cat si pe adulti prezenti la Lente.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s