“Intr-o relatie suntem 3: tu eu si relatia dintre noi” continua

“Intr-o relatie suntem 3 tu eu si relatia dintre noi” este un proiect de inititiva a tinerilor voluntari din A.C.T.O.R., finantat prin Actiunea 1.2 a Programului Tineret in Actiune. El isi propune sa aduca in atentia opiniei publice (prin realizarea si diseminarea unui film documentar) o problema generala a tinerilor elevi si a profesorilor lor si anume ca se impune recunoasterea de catre oficialitati a nevoii de forma dascalii pentru a intelege si  respecta reguli de igiena relationala.

In aceasta perioada, Cristina Negut de la Habitat MT, impreuna cu colega sa Ecaterina Satmari,  folosind metoda lui Jaques Salome, formeaza grupul de tineri voluntari ai A.C.T.O.R. care au avut aceasta idee si un grup de profesori (din Colegiul National Ion Creanga, Scoala generala nr 79, Colegiul Tehnic Petru Maior din Bucuresti si din Liceul Teoretic Neagoe Basarab – Oltenita).

Toti participantii la aceste sesiuni de formare vor continua sa descopere alaturi de trainerii lor lucrand cu diferite grupuri de adolescenti intre 13 si 18 ani ce se intampla atunci cand in mediul scolar se constientizeaza si controleaza eficient comunicarea relationala.

Aceasta etapa este o continuare fireasca, dupa ce insusi Jaques Salome, creatorul metodei ESPERE, a lansat acest proiect in luna mai la Centrul Cultural Nicolae Balcescu, facand o demonstratie extraordinara a metodei sale in fata unui grup de profesori si tineri elevi si bineinteles a voluntarilor din A.C.T.O.R.

Proiectul “Intr-o relatie suntem 3 tu eu si relatia dintre noi” se va incheia in luna martie 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s