GarbArt si Mini Creatorii de Mini Teatru la Carturesti

Vacanţa de vară poate părea uneori foarte lungă mai ales când te-ai plictisit de toate jocurile pe care le ştiai. De aceea ne-am gândit să vă invităm în fiecare sâmbătă dimineaţă în răcoroasa Grădină Verona, ca să aflaţi jocuri inedite şi să vă faceţi noi prieteni
Bozena Baluchova din Slovacia abia aşteaptă să vă vorbească despre mediul înconjurător şi reciclare în cadrul atelierului numit GarbART.
GarbART este un joc educativ pentru copiii între 5 şi 14 ani, pe teme de ecologie şi protejarea naturii. În cadrul acestei activităţi veţi concepe şi realiza artă adevărată, adică statui, picturi, instalaţii sau haine din deşeurile pe care le puteţi aduce cu voi într-o sacoşă.
Atelierul este gratuit şi se desfăşoară în datele de 8, 15 şi 22 august începând cu ora 11. Nu uitaţi să strângeţi şi să aduceţi cu voi pet-turi, dopuri, tastaturi vechi, hârtii, pahare de plastic, haine şi orice lucruri care v-ar putea fi de folos în realizarea propriilor creaţii artistice. Toate discuţiile se vor purta în engleză şi română.

 

Iar de la instalaţiile din materiale reciclabile până la designul de personaje de teatru nu este decât un pas mic, aşa că Veronika Kobesova din Cehia vă propune atelierul Mini creatorii de mini teatru, un proiect de creaţie şi animaţie teatrală pentru copii. În decursul a 3 şedinţe de câte o oră şi jumătate veţi descoperi cum puteţi aduce la viaţă  personajele îndrăgite din poveştile preferate, într-un mic teatru realizat integral de voi. Scenografia, personajele, mânuirea, interpretarea şi regia vă vor părea, ca prin farmec, foarte simple.
  
Atelierul este adresat copiilor preşcolari, între 3 şi 7 ani, se va desfăşura în 22, 29 august şi 4 septembrie, şi se va lucra în grupe de 6 copii. Înscrierile încep din data de 4 august pe adresa info@carturesti.ro şi preţul atelierului este de 60 de lei.
Atelierele sunt realizate în parteneriat intre Asociatia Culturala pentru Teatru si Origami din Romania si Carturesti.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s