AICI- ACOLO, educatie interculturala

A.C.T.O.R. Asociatia Culturala pentru Teatru si Origami din Romania are placerea sa va informeze de spre lansarea unui original program de educatie interculturala, numit AICI- ACOLO, destinat copiilor cu varsta intre 3 si11 ani. Partneri A.C.T.O.R. in acest proiect pot fi gradinitele sau scolile interesate din Bucuresti.
Romania este membra in UE inca din 2007, iar la nivelul copilarieiar fi nevoie de mai multa informare despre alte culturi si despre interactiunea cu acestea prin mijloace specifice varstei. Ei bine, abia acum, prin A.C.T.O.R. se pun bazele primului curs de acest gen din tara.
 
Daca va alaturati acestui proiect pro european , din octombrie 2009 pana in iunie 2010, in salile de clasa din gradinita sau scoala dumneavoastra, tineri din Franta, Germania, Scotia, Turcia, Spania, Austria, Ucraina, Estonia, in mod exceptional si Japonia, vor aduce copiilor culoarea, forma, sunetul, ritmul si gustul culturilor lor.
 
Prin joc si joaca, prin povesti, prin filmulete, cantece si dansuri copiii vor face calatorii  fascinante ghidate chiar de cei originari din locurile vizitate imaginar.
 
Cursul se poate desfasura o data pe saptamana.
Tinerii europeni sunt aici prin sprijinul UE prin Programului Tineret in Actiune, iar proiectul A.C.T.O.R. se numeste COLIRING KIDS’ LIFE.
Mai multe detalii le puteti gasi contactandu-ne  la adresele actor_romania@yahoo.com  sau evs_actorromania@yahoo.com

One thought on “AICI- ACOLO, educatie interculturala

  1. Doresc din suflet sa le aduceti in clasa si elevii mei culoarea,forma,sunetul,ritmul si gustul culturilor lumii.Astept confirmarea dvs.Cu deosebita consideratiune,Lorena

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s