De Florii, flori pentru copii-editia 2009

De Sarbatoarea Floriilor, A.C.T.O.R. organieaza editia 2009 a campaniei  
« De Florii, flori pentru copii »

 

 

In cadrul acestei campanii, voluntarii A.C.T.O.R. implica intreaga comunitate bucuresteana intr-o actiune destinata copiilor din spitalele: Grigore Alexandrescu, Budimex si Lacul Bucura, unde  chiar si de Paste, pot fi gasiti pacienti cu tuberculoza, cancer, HIV SIDA, arsi sau care au probleme motorii. Micutii acestia, trebuie sa ramana internati, pentru  tratament sau recuperare.
Daca ii luati, trandafirii multicolori, realizati de voluntarii A.C.T.O.R. din servetele, poate va vor spune povestile lor triste si pline de suferinta. Dar SIGUR este ca daca ii cumparati, darurile pe care le vor primi, copiilor le va spune ca cineva, undeva, in ziua de Florii s-a gandit cu drag la ei si de ce nu… alaturi de medicamentele ce le indeparteaza suferinta trupului, acest gand, poate ca va face parte din tratamentul… sufletului lor.
Campania se gaseste in 2009 la cea de a sasea editie si an de an tot mai multe energii pozitive s-au adunat in jurul acestei initiative. De-a lungul timpului, peste 200 de volutari, enoriasii a 15 biserici, 6 firme, tinerii din 8 licee, copiii din 7 scoli si 10  gradinite,  spectatorii a 10 teatre, au putut printr-un gest mic si simplu sa participe la o mare desfasurare de forte.

 

Va invitam ca si anul acesta sa fiti A.C.T.O.R.i ai campaniei « De Florii pentru copii ».
Eugenia Barbu
Presedinte A.C.T.O.R.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s