remember Festivalul APA AER FOC

 Mihaela Netoiu este prima voluntara EVS trimisa de A.C.T.O.R. In urma experientei de 10 luni din 2003 la Graz, capitala culturala europeana in acel an, a rezultat in aceasta vara 2007 -primul  Festival "APA, AER, FOC", pe care Miki l-a organizat, fiind coordonator in cadrul ICR- Institutul Cultural Roman.
Iata o invitatie sa vedeti sau sa revedeti imagini din cadrul acestei manifestari incarcata de excelenta in arta teatrului de strada.
 
Am facut un album cu cele mai frumoase fotografii de la festivalul de teatru de strada din vara.
Daca vreti sa vedeti poze…
Link-ul este postat si pe site-ul ICR:
In lunile iulie- august 2007 publicul bucurestean abia astepta sfarsitul de saptamana ca sa mai vina la inca un spectacol de exceptie …in parc.
Patru trupe specializate pe teatrul in aer liber au adus fiecare inspiratie, uimire si admiratie celor care au fost prezenti…. Fie ca erau tineri sau batrani, fie ca erau copii, cu totii se bucurau de sansa de a trai intr-un oras viu…. in care faptele culturale sunt la indemana oricui alege sa participe.
Acest festival s-a vrut o lectie mai ales pentru primarii si pentru autoritatile locale care ar putea incuraja si la  noi aceasta forma de arta,  sustinind initiativele artistilor si oferindu-le sansa si resursele sa produca acest tip de teatru atat de direct si de necesar in orice comunitate… 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s